Over UNIQUS

Bij UNIQUS is jouw HR of Business Support in goede handen. Kan ik je niet helpen, dan geef ik dat namelijk al tijdens ons kennismakingsgesprek aan. Maar waarschijnlijk wil je al wat meer over mij weten voor we een kennismakingsgesprek inplannen.

Debby Schoenmakers: jouw Virtual Professional

Mijn naam is Debby Schoenmakers en ik richtte UNIQUS op vanuit één overtuiging. Namelijk dat ondernemers de ruimte moeten hebben om te ondernemen.

Als Virtual Professional bied ik jou structuur en ruimte om te groeien. Voor jouw bedrijf is het namelijk belangrijk dat jij je kunt richten op de taken waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Door de taken die jou te veel tijd en energie kosten aan mij over te dragen, krijg je de ruimte die je nodig hebt. Om je onderneming naar het volgende niveau te tillen. Weer plezier te hebben in je werk. Of gewoon om ’s avonds een keer echt vrij te kunnen zijn.

Uniqus Virtual Professional

Focus op HR en Business Support

Als Virtual Professional neem ik graag jouw HR-taken of jouw financiële taken van je over. Of ik ben jouw sparringpartner bij het opzetten of (her-)structureren van jouw onderneming. Daar krijg ik namelijk energie van!

Na mijn studie Bedrijfseconomie in Den Bosch werkte ik ruim tien jaar in de uitzendbranche als HR Adviseur. Een leuke functie, waar ik echt mijn ei in kwijt kon. In 2005 startte ik met een nieuwe uitdaging en werd ik medeverantwoordelijke van een bouwbedrijf. Daar hield ik mij met alles bezig dat niet met bouwen te maken heeft, net zoals ik me nooit met jouw core business zal bemoeien. Het échte bouwen is namelijk niets voor mij. Organisaties opbouwen en structureren wél en dat is dan ook precies wat ik deed. Ik was binnen het bouwbedrijf eindverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het HR- en financieel beleid. Maar enthousiast verdiepte ik mij ook in andere vakgebieden, zoals juridische zaken, marketing en ICT.

UNIQUS is geboren

Het kriebelde. Want wat als ik op de achtergrond andere bedrijven kon helpen op te bouwen en te structureren net zoals het bouwbedrijf? Eenvoudigweg door mijn kennis en expertise in te zetten, zodat de ondernemer weer ruimte krijgt om te ondernemen? Ik vijzelde mijn HR-kennis op met een Post-HBO opleiding en ging aan de slag in verschillende interim HR-functies.

En nu? Nu ben jij aan zet. Waar kan ik jou mee helpen?

Kennismaking aanvragen Kennismaking aanvragen